Vi leter etter nye Forever Business Owners

Å arbeide med Forever har forandret våre liv. Nå vil vi hjelpe andre som ønsker en forandring.

Les mer
 

Kontakt meg

Eva Ottesen
Independent Forever Business Owner

Foretak: Eva Ottesen ASMobil: 99113083 Trøgstadveien 304
1850 Mysen
Norge

Vil du at jeg kontakter deg?

Fyll inn ditt navn, telefonnummer og/eller din e-postadresse, så kontakter jeg deg.

Show form

Jeg er en aktiv kvinne som lever i hverdagen og liker utfordringer. Jeg bor sammen med mann, datter og hunden vår i landlige omgivelser i utkanten av Mysen. 

En oppvekst med økonomiske utfordringer og en syk mor, er mye av grunnlaget for at jeg er der jeg er i dag. Man blir fort voksen, begynte tidlig å jobbe og drømmene ble fort store om hvordan man ønsket at livet skal bli.

Moren min var syk allerede da jeg ble født, det har vært mye inn og ut av sykehus og min far har jobbet mye for å få ting til å gå rundt. En av mine største drømmer har dermed blitt å kjøpe en tomannsbolig hvor foreldrene mine bor i den ene delen og hvor en person jeg ansetter for å ta vare på dem, bor i den andre delen.

I januar 2011 var jeg 25 år og hadde allerede prøvd meg i mange bransjer, alt fra ridelærer til selvstendig til forsikringsrådgiver, og begynte på dette tidspunktet å kjenne på det å jobbe døgnet rundt for at andre skulle nå sine drømmer, ikke var noe for meg. I tillegg hadde min mage begynt å lage problemer, så jeg trengte en forandring.

Jeg tok valget om å starte for meg selv igjen, og utdannet meg som hudpleier og negldesigner. Så startet jeg min egen hudpleiesalong og det var i den forbindelse jeg kom i kontakt med et forretningskonsept med produkter som passet min salong perfekt.

Produktene holdt det de lovet, ikke bare i salongen, men også i min hverdag.

Jeg begynte og investere noen timer hver uke i forretningskonseptet og etter bare 1 år tjente jeg like mye som på salongen. Høsten 2013 hadde jeg doblet dette og valgte å selge salongen for å gå fulltid.

Det er fascinerende å se hva jeg har oppnådd på 7 år, god helse og god økonomi, jeg har blitt mamma, vi har kjøpt oss drømmehuset og masse fantastiske kolleger og venner har jeg fått! Jeg har det bra med meg selv og vår hverdag og ingen bekymringer for tid eller penger for det styrer jeg selv!

Hva er du ute etter i ditt liv?, tenk om det jeg gjør kan være noe for deg også?!

Hva kan jeg tilby?

Her har du en 10 minutters video som viser deg kort om Forever ,ta en titt så høres vi!